Julkaistu: 21.4.2023
Meillä innostukset lähtee vähän lapasesta. Usein. Tai siis aina.Koronan kurittaessa liiketoimintaa ja tuodessa vähän liiankin paljon vapaa-aikaa, erään illallisen yhteydessä käydyn keskustelun myötä innostuin suklaasta valtavasti. Aiemmin mystiseltä vaikuttanut valmistusprosessi [...]
Julkaistu: 16.3.2023
Vuoden Nuori Kokki-kilpailun järjestää Chaine des Rotisseurs Finlande– järjestö, jonka peruspilareina on aikojen alusta ollut kunnioitus keittiötä ja hienostuneen ruokailun arvoja ja perinteitä kohtaan. Kilpailuun voi osallistua alle 27-vuotias keittiöammattilainen, [...]
Julkaistu: 13.12.2021
Ensin oli myynnissä tikkujäätelöt, tuutit ja mehujäät. Sitten tulivat jäätelövitriini ja Minetin jäätelöt. Sitten käytiin messuilla, katsottiin hetki gelato-demoa ja todettiin, ”ei tuo voi olla niin vaikeeta”! Seuraavalla viikolla oli [...]
Julkaistu: 25.11.2021
Näin komeaksi määrittelimme visiomme vuoteen 2026. Monesti, jos kysyn esim. kaverilta, miksi hän tekee juuri sitä työtä jota tekee, saan vastaukseksi ensimmäisenä rahan takia. Tai jos kysyn, miksi yritys on [...]