Juomafilosofia

Viinilistan perusideana on tarjota selkeitä makuja monipuolisesti eri puolilta maailmaa painottuen kuitenkin vanhaan maailmaan. Viinit ovat mahdollisimman puhtaita, pääosin luonnonmukaisesti tuotettuja ja hyvin persoonallisia kokonaisuuksia, joista jokaisella on oma tarinansa.

Oluissa suosimme lähellä tuotettuja pienpanimo-oluita, jotka tukevat ruokakokonaisuutta, mutta ovat herkullisia nautittavaksi ilmankin.

 

Kuohuvat ~ Bubbles

Brut Seleccion
Cava Mas Pere Brut, Penedes
Erittäin hedelmäinen, sitruksisen raikas ja kuivahko perinteinen cava aterian juhlalliseksi avaajaksi! Loistava aperitiivi ja hyvä kumppani kevyille salaatti- kala- ja äyriäisruoille. Espanja.
40€ / 75cl
6,90€ / 12cl

Champagne Walczak Prestige Brut
Tuoksussa selvää paahteisuutta. Suutuntuma pehmeä ja täyteläinen. Kokonaisuus tasapainossa ja jälkimaku pitkä ja moniulotteinen. Palkittu ranskalainen shampanjatalo tarjoaa elämyksiä makujen kautta. Ranska.
82€ / 75cl

Come des Tallantes
Champagne Piollot, Polisot, Champagne
Vegaaninen shampanja. Herkässä tuoksussa punaista omenaa, punaherukkaa ja tuoreita kukkia. Maultaan täysin kuiva, runsaan hapokas ja energisen mineraalinen. Sympaattisen, pienen samppanjatalon non dosage-samppanja! 100% Pinot Noir. Ranska.
69€ / 75cl

 

Valkoiset ~ Whites

E Got Trebbbbiano- Chardonnay
Yksi Italian suurimmista viinialan toimijoista. Huippumoderni viinitalo Emilia- Romagnan alueelta. Hedelmäinen ja pyöreä valkoviini kala- äyriäis- ja pastaruoille. 2017, Italia.
39€ / 75cl
9,20€ / 16cl

Abadia de San Campio Albarino
Rias Baixaksen raikas tuulahdus tuoreutta ja hedelmäistä mausteisuutta. Mainio 100% Albarino alueen suurimmalta yksityiseltä tuottajalta. 2017, Espanja.
44€ / 75cl
9,60€ / 16cl

Grüner Veltliner Classic
Weingut Sepp Moser
Miellyttävän hedelmäinen ja houkuttelevan raikas luomu- vegaaniviini Sepp Moserin biodynaamiselta viinitilalta. Oivallinen viini salaatti- äyriäis- ja kalaruoille, sekä erilaisille leikkeleille. Itävalta.
43€ / 75cl
10,90€ / 16cl

Landgrad Prinz Von Hessen Riesling
Vaaleankeltainen, tuoksu kukkean hedelmäinen, aromaattinen ja raikas. Mukana greippiä, melonia ja vaahtokarkkia. Erinomainen puolikuiva seurusteluviini. 100% Riesling. 2015, Saksa.
38€ / 75cl
8,20€ / 16cl

 

Punaiset ~ Reds

E Got Merlot- Sangiovese
Yksi Italian suurimmista viinialan toimijoista. Huippumoderni viinitalo Emilia- Romagnan alueelta. Intensiivinen tuoksu toffeeta, mansikkaa ja tummia kirsikoita. Lempeät tanniinit ja hapot. Mainio yleisviini grillatulle lihalle ja juustoille. 2017, Italia.
39€ / 75cl
9,20€ / 16cl

Barramundi Shiraz
Yksinkertainen ja rento viini riistalle, kanalle ja kypsille juustoille. Mausteinen kumppani monille ruoille ja viinin ystäville. Tummaa marjaa ja kirsikkaa, sikarilaatikon ja nahkan tuoksua. Vastustamaton viini Australiasta. 100% Shiraz. Australia.
39€ / 75cl
9,90€ / 16cl

Eagle Greek Wines Zinfandel
Keskitäyteläiset, pehmeät tanniinit. Paljon punaista marjaa ja mausteita. Hyvä valinta grillatulle lihalle, pastoille ja juustoille. California, USA.
44€ / 75cl
9,60€ / 16cl

Dolcetto d’Alba
Briljantinpunainen voimakkaan hedelmäinen ja makeahko, kirsikkaa ja banaania. Maku samettisen pehmeä ja muista Dolcettoista poiketen, täyteläinen ja suuntäyttävä. 100% Dolcetto Piemonten viinialueelta. 2016, Italia.
49€ / 75cl
10,30€ / 16cl

Rosé

Domaine du Seminaire
Vadelmaa ja karhunvatukkaa, kirsikkaa ja kukkaisuutta. tasapainoinen luomusertifioitu Roseviini. 75% Grenache 25% Syrah. 2017, Cotes du Rhone, Ranska.
39€ / 75cl
8,30€ / 16cl

 

Makeat ~ Sweets

Pinot Blanc Auslese
Weingut Sepp Moser, Rohrendorf/Krems
Raikkaassa tuoksussa melonia, persikkaa ja aavistus pähkinäisyyttä. Maku on elegantti ja pehmeä, jälkimaussa runsasta hedelmäisyyttä ja raikkautta. Jäännössokeria 105g/l. 100% Pinot Blanc. Itävalta.
6,90€ / 4cl

Kuura Ice Cider
Suomalaisista talviomenoista puristetun mehun on annettu jäätyä ja tämän mehun ensimmäisenä sulanut osuus on otettu talteen. Tämän erittäin konsentroituneen omenaisen ja makean mehun on annettu käydä hiljalleen puoli vuotta upeaksi, suomalaiseksi jälkiruokaviiniksi! Jäännössokeria 150g/l
6,90€ / 4cl