Keittiö

Bistron aukioloajat vaihtelevat sesongin mukaan. Tarjoilemme a la carte-annoksia lounaan aikana vain kesäaikaan (alkaen juhannuksesta, päättyen koulujen alkuun). Ajantasaiset aukioloaikamme löydät Facebookista ja Googlesta. 

Poikkeuksista ilmoitamme ensisijaisesti FB-sivuillamme.

Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.

Teethän pöytävarauksen hyvissä ajoin, erityisesti viikonloppuisin! (nro 040 4825 655)

Yli 10 henkilön ryhmiltä otamme ruokatilauksen ennakkoon.


Alkuruokia


Pääruokia


Jälkiruokia


VAIHMALAN PITSAT

Pitsapohjamme leivontaan käytetään vehnäjauhon lisäksi spelttijauhoa ja sitä nostatetaan 48 tuntia. Pohjan meille leipoo paikallinen leipomo, keittiömme suunnittelemalla reseptillä.

Paistamme pitsat kuumassa kiviarinauunissa napolilaiseen tyyliin.

Gluteeniton pizzapohja 2 €
Pitsoihin valkosipuli-persiljaöljyä 0,50 €


LAPSILLE


VAIHMALAN RUOAN FILOSOFIAA

Käyttämämme raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan läheltä, niin läheltä kuin mahdollista. Menumme liha ja kala on Pirkanmaalaista, tai Pirkanmaalla jalostettua. Kasvikset tulevat lähitiloilta kasvukauden saatavuuden mukaan, joten annoksiemme kasvislisäkkeet muuttuvat sen mukaan mikä on tuoreinta ja lähituottajan näkemyksen mukaan parasta juuri nyt. Luottomme lähituottajiin ja heidän tuotteeseensa on vahva ja myös keittiö haluaa seisoa laadukkaista raaka-aineista valmistetun, hyvän kotimaisen ruoan takana!

Hyvää ruokahalua pirkanmaalaisen ruoan äärellä!