Bistron menu

Pienet palat

Isommat palat

Makeaan lopetukseen

Vaihmalan pitsat

Pitsapohjamme leivontaan käytetään vehnäjauhon lisäksi spelttijauhoa ja sitä nostatetaan 48 tuntia. Pohjan meille leipoo paikallinen leipomo, keittiömme suunnittelemalla reseptillä. Paistamme pitsat
kuumassa kiviarinauunissa napolilaiseen tyyliin.


VAIHMALAN RUOAN FILOSOFIAA

Käyttämämme raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan läheltä, niin läheltä kuin mahdollista. Menumme liha ja kala on Pirkanmaalaista, tai Pirkanmaalla jalostettua. Kasvikset tulevat lähitiloilta kasvukauden saatavuuden mukaan, joten annoksiemme kasvislisäkkeet muuttuvat sen mukaan mikä on tuoreinta ja lähituottajan näkemyksen mukaan parasta juuri nyt. Luottomme lähituottajiin ja heidän tuotteeseensa on vahva ja myös keittiö haluaa seisoa laadukkaista raaka-aineista valmistetun, hyvän kotimaisen ruoan takana!

Hyvää ruokahalua pirkanmaalaisen ruoan äärellä!