Elämyksiä

Viinitasting

Viinitastingissa oman WSET-viiniastiantuntijamme johdolla opimme hiukan viinin valmistuksesta ja maaperän sekä valmistusmenetelmien vaikutuksesta lopulliseen viiniin. Opettelemme maistamaan ja analysoimaan viiniä, sekä ruoan ja viinin yhdistämistä.
Teemaksi voidaan valita esim. alkukosketus maistamiseen, tietyn alueen viinit tai erilaisten kuohuviinien tasting.

Kesto 1-1,5 tuntia ja hinta alk. 35 €/hlö. Minimi ryhmäkoko 8 hlö.


GELATO WORKSHOP

Workshopissa valmistamme kolme erilaista gelatoa italialaisin opein. Workshop sisältää kotikäyttöön muokatun reseptiikan sekä kotiin vietävät maistiaiset kylmälaukussa.

Hinta 80 €/hlö + alv ja kesto noin 1,5 tuntia

Ryhmäkoko 4-8 hlö


Luontopakopeli – Nature Escape

Luontopakopeli on nimensä mukaisesti luonnossa tapahtuva pakopeli, jossa tavoitteena on ratkaista pelin aikana kohdatut pulmat ja arvoitukset 60 minuutissa. Pelissä eteneminen vaatii ennen kaikkea nokkeluutta ja loogista päättelykykyä, mutta kaiken keskiössä on yhteistyö. Astukaa arkeologien saappaisiin etsiessänne käsiinne maailman 8. ihme! Pystyttekö ratkaisemaan pakopelin arvoitukset alle 60 minuutissa? Tule kokemaan ainutlaatuinen elämys luonnossa!

naturescape.fi


Hiisigolf

Golf-tapahtumia yrityksille ja ryhmille. Jokainen ryhmä saa yksilöllistä ja asiantuntevaa ohjausta PGA pro Tero Kokkosen johdolla, oli kokemusta lajista tai ei. Ohjaus tapahtuu rangella, harjoitusalueilla ja kaikki pääsevät pelaamaan par 3 Hiisi-kentälle. Tapahtuman kesto on 2 tuntia.

Hinta 6-10hlö 300 € tai 10-20 hlö 400 €

Kentät ja pelaaminen:
9 reikäisellä tasoituskelpoisella Farmi-kentällä pelikierroksesta selviät reilusti alle kahdessa tunnissa!

6 reikäinen par 3 Hiisi-kenttä on ns. jokamieskenttä, ei green card tai seuranjäsenyys vaatimuksia.

Caddiemasterilta on mahdollista vuokrata mailat.

Katso lisää www.hiisi-golf.fi


Melonta

Vaihmalan Hovi sijaitsee Tampere- Hämeenlinna laivareitin varrella. Ympäröivä vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet veneretkeilyyn kanootilla tai soutuveneellä. Järjestämme yhteistyökumppanimme kanssa opastettuja kanoottiretkiä esim. Lempäälän ympäri Kuokkalan kosken sekä kanavan kautta.


Beach Volley

Sopivan hien ennen saunaa voi hankkia Vaihmalan Hovin rannassa Beach Volleyta pelaten. Kenttä on asiakkaidemme käytössä maksutta. Ranta-alueita voi käyttää myös omatoimiseen pelailuun, esim. mölkky jne.


Koskikellunta

Koskikelluntaa pelastuspuvuissa Lempäälän Kuokkalankoskessa. Koskikellunnassa voit nauttia painottomasta olotilasta kelluen kosken kuohuissa. Kellumaan pääsee kuumana kesäpäivänä tai vaikka talvella pakkasen purressa poskia! Koskikellujilla myös vesipallo sekä vesijettien vuokrausta, saatavissa Vaihmalan Hovin rantaan.
www.koskikellujat.fi


Taikuri Marcus Alexander

Taikuri Marcus Alexander on useasti palkittu esiintyjä, joka saa yleisön viihtymään, nauramaan ja hämmästymään kerta toisensa jälkeen! Taikuutta & komiikkaa -show’n ovat nähneet kymmenet tuhannet ihmiset ympäri Suomea – nyt on teidän vuoronne!

www.taikurimarcusalexander.fi


Piellokas Oy

  • tarjoaa monipuolisia aktiviteettimahdollisuuksia 1-50 hengen ryhmille kesä- ja talviaikaan. Valittavissa mm.
  • Fiilistelyä yhdessä 10-40 hlö, kesto 1,5 -2h
  • Melonta (ohjattua) 1-24 hlö, n. 2,5h.
  • Geokätköily 1-30 hlö, n. 1-1,5h.
  • V-ottelu (5-lajin ohjattu kisa) 10-40 hlö, n. 2h.
  • Alkuaineet (4-lajin ohjattu kisa), 10-50 hlö, 2h.
  • Kullanhuuhdontakisa 1-25 hlö, n. 1h.

Tiedustelut ja varaukset info@piellokas.fi tai 040-511 1294
www.piellokas.fi


Ratsuniitty

Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä Lempäälän Ratsastuskoulu (Ratsuniitty Oy) tarjoaa laadukasta ratsastuksen opetusta kaikentasoisille ratsastajille. Vuonna 2005 valmistunut n. 40 hevosen talli toimii turvallisena ja viihtyisänä harrastusympäristönä sekä lapsille että aikuisille. Ratsastuskoulu tarjoaa myös täysihoitopalveluja yksityishevosille sekä järjestää monipuolisia valmennustunteja.

www.ratsuniitty.net


Laulaja-pianisti Tytti Koivunen

suomenkielistä pop-iskelmää herkällä tulkinnalla. Tilattavissa mm. hääjuhlaan, kirkkoon sekä yksityistilaisuuksiin.

http://www.tyttikoivunen.fi


maalaustuokio retee artsin kanssa

Tervetuloa nauttimaan maalauksesta, lempijuomastasi ja inspiroivasta ympäristöstä rennolla otteella! Opastamme osallistujat taiteen saloihin alkuun perusteknikoilla, suorituspaineita ei ole siis tarkoitus ottaa. Voit keskittyä fiilistelemään tunnelmaa tai päästää sisäisen taiteilijasi valloilleen. Mitään aiempaa maalauskokemusta ei tarvitse olla ja kaikki saavat tehdä omalla tyylillään. Voitte luoda myös ryhmänä yhteisen ison teoksen esimerkiksi toimitilojen seinälle tai eläköitymislahjaksi tiimiläiselle!

Saapuessasi paikalle löydät sinulle varatun maalauspaikan, essun, canvaksen, värit sekä muut pelit ja pensselit. Taidetuokion lopuksi teos pakataan kassiin mukaasi.

Ohjelman kesto noin 2 tuntia, minimihenkilömäärä 10 hlö. Hinta 49 €/hlö + 20 € matkalaskutus + alv 24%

Paketti räätälöitävissä myös tunnin setiksi esim. kierrätysmaljakoita tuunaten tai vesivärejä työstäen.


Tapahtumaleijonat

Archery Tag – Vauhdikas peli, jossa polttopallon henkisesti yritetään pelata vastustajia pelistä pois pehmopäisillä nuolilla ampumalla.

Kuplajalkapallo – perinteistä jalkapalloa ylävartalon peittävä kupla päälle puettuna.

Kisailut – erilaisia ryhmän toiveiden mukaan toteutettavat haasteet sekä kropalle, että aivonystyröille.

Hintoihin lisätään voimassaoleva ALV