Mukauta suostumuksen asetuksia

Käytämme eväseitä auttamaan sinua navigoimaan tehokkaasti ja suorittaaksemme tiettyjä toimintoja. Löydät tarkempaa tietoa kaikista evästeistä alla olevien kategorioiden alta. ”Välttämättömiksi” kategorioituja evästeitä säilytetään selaimessasi, sillä ne ovat välttämättömiä sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.... 

Aina aktiivinen

Tarvittavat evästeet ovat ratkaisevan tärkeitä verkkosivuston perustoiminnoille, eikä verkkosivusto toimi tarkoitetulla tavalla ilman niitä. Nämä evästeet eivät tallenna henkilökohtaisia tietoja.

Analyyttisiä evästeitä käytetään ymmärtämään, miten kävijät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa. Nämä evästeet auttavat tarjoamaan tietoa kävijöiden lukumäärästä, poistumisprosentista, liikenteen lähteestä jne.

Bistro

Bistron aukioloajat vaihtelevat sesongin mukaan. Tarjoilemme a la carte-annoksia lounaan aikana vain kesäaikaan (alkaen juhannuksesta, päättyen koulujen alkuun). Ajantasaiset aukioloaikamme löydät Facebookista ja Googlesta. 

Poikkeuksista ilmoitamme ensisijaisesti FB-sivuillamme.

Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.

Teethän pöytävarauksen hyvissä ajoin, erityisesti viikonloppuisin!

Yli 10 henkilön ryhmiltä otamme ruokatilauksen ennakkoon.


Pienet palat

Isommat palat

Makeaan lopetukseen

Lapsille

Vaihmalan pitsat

Pitsapohjamme leivontaan käytetään vehnäjauhon lisäksi spelttijauhoa ja sitä nostatetaan 48 tuntia. Pohjan meille leipoo paikallinen leipomo, keittiömme suunnittelemalla reseptillä. Paistamme pitsat
kuumassa kiviarinauunissa napolilaiseen tyyliin.


VAIHMALAN RUOAN FILOSOFIAA

Meillä on vahva intohimo loistavaan ruokaan ja puhtaisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Käyttämämme raaka-aineet tulevat mahdollisuuksien mukaan pirkanmaalaisilta tuottajilta ja suosimme kotimaisia raaka-aineita. Laadusta tinkimättömyys on meille tärkeää ja tämä näkyy sesongin mukaan elämisessä. Käytämme sesongin parhaita raaka-aineita ja luotamme lähituottajiimme. Tämä intohimo, tinkimättömyys ja ammattitaito maistuu myös ruoassa.

Hyvää ruokahalua kotimaisen ruoan äärellä!

Toni Uusilähteenmäki, keittiömestari

Oiva-raportti

Varaa pöytä