Varaukset

Varaa huone täältä: Varaukset

Päärakennuksessa on 12 viihtyisää kahden hengen huonetta, joista yksi on Kulkurin Valssi-sviitti. Huoneissa on televisiot, kylpyhuoneet, hiustenkuivaajat. Kaksi huonetta on yhdistettävissä perhehuoneeksi.

Vaihmalan Hovin pihapiirissä sijaitsevassa erillisrakennuksessa Voudin Talossa maalaisromanttisia huoneita 9 kpl. Näissä huoneissa on televisio ja kylpyhuone, jossa WC ja suihku sekä hiustenkuivain. Yhdessä huoneessa on minikeittiö.

Lemmikit ovat tervetulleita Voudin taloon 15€/yö/lemmikki.

Lisävuode alle 2-vuotiaalle lapselle 20 € , yli 2-vuotiaalle 45 € (saatavilla osaan huoneista)

Huoneeseen tilattavissa myös kuohuviinipullo 46 €, hedelmäkori ja suklaata 25 €, kukkakimppu 25 € (+ hakupalvelu 20€), kylpytakki 10 €/kpl

Varausehdot

Huoneemme on varattavissa puhelimitse vastaanotostamme numerosta 0207661810 sekä sähköpostitse info(ät)vaihmalanhovi.fi sekä kotisivujemme kautta https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsVaihmalanHovi/

Hotellimme on myös Booking.comissa.

Tarjoamme viihtyisän ja rauhallisen ympäristön levätä ja kerätä voimia, sekä laajat mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon. Lisätietoa toimintamahdollisuuksista joita kykenemme tarjoamaan yhteistyökumppaniemme avulla löydätte täältä.

Hotellihuoneet saa käyttöön tulopäivänä klo 16.00. Tiedustele mahdollisuutta aikaisemmalle huoneen saamiselle varausta tehdessäsi. Huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12.00.

Laskutuksesta tulee sopia aina ennen saapumista kirjallisesti. Laskutuslisä 10 €.

Matkailuautoalue ja vierasvenelaituri

Vaihmalan Hovissa on oma parkkialue matkailuautoja varten.

Yöpymisen hinta 25€/auto/yö.
Aamiainen lisämaksusta 25€/hlö, saatavilla etukäteistilauksesta.
Hintaan sisältyy sähköt (avain vastaanotosta) ja suihkun ja wc:n käyttö (Voudin Talo) sekä kotitalousjätteiden jättö.
Meillä ei ole kemiallisen wc:n tyhjennystä eikä astioiden tiskausmahdollisuutta. Olette tervetulleita yöpymään vierasvenelaiturissamme.
Sähkö veneeseen 8€/yö. Voudin Talon suihkun käyttö 5€/hlö, pyyhkeiden vuokraus 5€/pyyhe.
Day Spa osaston höyrysauna tai infrapunasauna 15€/hlö/1h majoittujille, muille 25 €/hlö/1h
Kotitalousjätteiden jättö veloituksetta. Ei tankkausmahdollisuutta. Lähin huoltoasema (ei pääse veneellä) Neste Lempäälä.