Info

Päärakennuksessamme on 12 yksilöllistä huonetta. Näissä restauroiduissa huoneissa on koneellinen ilmanvaihto, kylpyhuone, jossa on WC ja suihku. Huoneissa on ylelliset Messinin sängyt, televisio sekä hiustenkuivain.

Kalusteet antiikkikalusteita tai tyylihuonekaluja. Kaikki huoneet ovat allergiahuoneita. Lähes kaikkiin huoneisiin saadaan lisävuoteena vauvan sänky.

Hinnat ja varaaminen

Päärakennukset hotellihuoneiden hinnat:
2hh 109€/vrk/huone sis. aamiaisen
1hh 96€/vrk/huone sis. aamiaisen

Kulkurin Valssi-sviitti 149 €/vrk sisältäen aamiaisen

Vaihmalan Hovin pihapiirissä sijaitsevassa erillisrakennuksessa Voudin Talossa varattavissa maalaisromanttisia huoneita 9 kpl. Näissä huoneissa on televisio ja kylpyhuone, jossa WC ja suihku sekä hiustenkuivain. Yhdessä huoneessa on minikeittiö. Voudin Talon hotellihuonekäytävässä on yhteiskäytössä mm. jääkaappi, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni.

Voudin Talon hotellihuoneiden hinnat:
2hh 109€/vrk/huone sis. aamiaisen
1hh 96€/vrk/huone sis. aamiaisen
Lemmikit ovat tervetulleita Voudin taloon 15€/yö/lemmikki.

Lisävuode alle 2-vuotiaalle lapselle 15 € , yli 2-vuotiaalle 30 € (saatavilla osaan huoneista)

Huoneeseen tilattavissa myös kuohuviinipullo 46 €, hedelmäkori ja suklaata 20 €, kukkakimppu 25 € (+ hakupalvelu 20€), kylpytakki 5 €/kpl

Varausehdot

Päärakennuksen huoneissa käytössänne myös langaton asiakasverkkomme.

Huoneemme on varattavissa puhelimitse vastaanotostamme numerosta 0207661810 sekä sähköpostitse info(ät)vaihmalanhovi.fi. Hotellimme on myös Booking.comissa.

Tarjoamme viihtyisän ja rauhallisen ympäristön levätä ja kerätä voimia, sekä laajat mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon. Lisätietoa toimintamahdollisuuksista joita kykenemme tarjoamaan yhteistyökumppaniemme avulla löydätte täältä.

Aamiainen kuuluu huonehintaan ja tarjoillaan joko aamiaishuoneessa itsenäisesti tai Bistro Kynsilaukassa. Vastaanottomme kertoo teille lisätietoja saapuessanne.

Hotellihuoneet saa käyttöön tulopäivänä klo 16.00. Tiedustele mahdollisuutta aikaisemmalle huoneen saamiselle varausta tehdessäsi.
Huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12.00.

Laskutuksesta tulee sopia aina ennen saapumista kirjallisesti. Laskutuslisä 5 €.

Perhehuone 190€/vrk/huone (Liinakko + Svingi) 2 aikuista + 2-3 lasta, sis. aamiaisen.

 

Matkailuautoalue ja vierasvenelaituri

Vaihmalan Hovissa on oma parkkialue matkailuautoja varten.

Yöpymisen hinta 25€/auto/yö.
Aamiainen lisämaksusta 10€/hlö. Aamiainen tarjoillaan päärakennuksessa arkisin klo 07:30 – 09.30, viikonloppuisin 08:30 – 10:30.
Hintaan sisältyy sähköt (avain vastaanotosta) ja suihkun ja wc:n käyttö (Voudin Talo) sekä kotitalousjätteiden jättö.
Meillä ei ole kemiallisen wc:n tyhjennystä eikä astioiden tiskausmahdollisuutta.Olette tervetulleita yöpymään vierasvenelaiturissamme.
Sähkö veneeseen 8€/yö. Voudin Talon suihkun käyttö 5€/hlö, pyyhkeiden vuokraus 5€/pyyhe.
Day Spa osaston höyrysauna 15€/hlö/1h. Aamiainen 10€/hlö.
Juomavettä veloituksetta, kotitalousjätteiden jättö veloituksetta. Ei tankkausmahdollisuutta. Lähin huoltoasema (ei pääse veneellä) Neste Lempäälä.