Elämyksiä

Putiikki

Kulttuuripalkitun Vaihmalan Hovin sisustusputiikista korkealaatuiset tuotteet kodin sisustukseen ja puutarhaan. Lisätietoja kohdasta Putiikki.

PUTIIKKI PALVELEE PÄÄRAKENNUKSESSA HOTELLIN AUKIOLOAIKOINA

Melonta

Vaihmalan Hovi sijaitsee Tampere- Hämeenlinna laivareitin varrella. Ympäröivä vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet veneretkeilyyn kanootilla tai soutuveneellä. Järjestämme yhteistyökumppanimme kanssa opastettuja kanoottiretkiä esim. Lempäälän ympäri Kuokkalan kosken sekä kanavan kautta.

Beach Volley

Sopivan hien ennen saunaa voi hankkia vaikka Vaihmalan Hovin rannassa Beach Volleyta pelaten.

Koskikellunta

Koskikelluntaa pelastuspuvuissa Lempäälän Kuokkalankoskessa. Koskikellunnassa voit nauttia painottomasta olotilasta kelluen kosken kuohuissa. Kellumaan pääsee kuumana kesäpäivänä tai vaikka talvella pakkasen purressa poskia! Koskikellujilla myös vesipallo sekä vesijettien vuokrausta, saatavissa Vaihmalan Hovin rantaan.
www.koskikellujat.fi

Hiisigolf

Jäsenohjaajien opastuksella tutustut golfin peruslyönteihin ja pääset oikeisiin olosuhteisiin pelaamaan Hiisin par3-harjoituskentän 6 reikää. Pakettiin sisältyy pelivälineet. Ryhmien koko 5-25 henkeä, kesto n. 3 tuntia. Hiisigolfissa myös 9-reikäinen Farmikenttä.
www.hiisi-golf.fi

Farmi-Golf

Farmilla 9 reiän pelikierroksesta selviät reilusti alle kahdessa tunnissa!Farmi-kierrokset alkaen 5e/9r ja 8e/18r! 
Farmin nopeat, sujuvat, joustavat ja edulliset kierrokset mahdollistavat esimerkiksi aamu- ja iltapelaamisen, ennen tai jälkeen päivän muun ohjelman. Hauskan golfaamisen ja terveellisen ulkoilun lisäksi ehdit vielä paljon, paljon muuta!Farmi on Hiisi-Golf ry:n virallinen ja tasoituskelpoinen 9r kotikenttä. Kentän par 68, pituus kel. 2.513 m ja pun. 2.124 m.
http://www.farmigolf.com/

Taikuri Marcus Alexander

Taikuri Marcus Alexander on useasti palkittu esiintyjä, joka saa yleisön viihtymään, nauramaan ja
hämmästymään kerta toisensa jälkeen! Taikuutta & komiikkaa -show’n ovat nähneet kymmenet
tuhannet ihmiset ympäri Suomea – nyt on teidän vuoronne! www.taikurimarcusalexander.fi

Piellokas Oy

tarjoaa monipuolisia aktiviteettimahdollisuuksia 1-50 hengen ryhmille kesä- ja talviaikaan. Valittavissa mm.
Fiilistelyä yhdessä 10-40 hlö, kesto 1,5 -2h
Melonta (ohjattua) 1-24 hlö, n. 2,5h.
Kikcbike-pyöräily (ohjattu) 1-20 hlö, n. 1,5 h.
Geokätköily 1-30 hlö, n. 2h.
V-ottelu (5-lajin ohjattu kisa) 10-40 hlö, n. 2h.
Alkuaineet (4-lajin ohjattu kisa), 10-50 hlö, 2h.
Kullanhuuhdontakisa 1-25 hlö, n. 1h.
Tiedustelut ja varaukset info@piellokas.fi tai 040-511 1294
www.piellokas.fi

Ratsuniitty

Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä Lempäälän Ratsastuskoulu (Ratsuniitty Oy) tarjoaa laadukasta ratsastuksen opetusta kaikentasoisille ratsastajille. Vuonna 2005 valmistunut n. 40 hevosen talli toimii turvallisena ja viihtyisänä harrastusympäristönä sekä lapsille että aikuisille. Ratsastuskoulu tarjoaa myös täysihoitopalveluja yksityishevosille sekä järjestää monipuolisia valmennustunteja.
www.ratsuniitty.net

Kolmen Sports ky

Tarjoaa monipuolisia elämyspalveluita niin yritysten, yhdistysten kuin polttari- ja kaveriporukoiden tarpeisiin. Kolman Sports on Pirkanmaan johtava värikuulapalvelujen tuottaja. Useita aktiviteetteja, kuten RC-kisat ja frisbeegolf. Ideaperkin läheisyydessä.
www.kolmensports.com

Laulaja ja pianisti Tytti Koivunen

suomenkielistä popiskelmää herkällä tulkinnalla. Tilattavissa mm. hääjuhlaan, kirkkoon sekä yksityistilaisuuksiin. www.tyttikoivunen.fi

Korukurssi

Kurssin aikana tehdään opettajan opastuksella vaijerikoru. Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan. Tilaisuuden kesto 1,5 tuntia.
Kurssin hinta 18 €/hlö. Ryhmän minimikoko 6 hlö. Mikäli ryhmän koko on alle 6 hlö on veloitus silti min 6 hlö mukaan. Varaukset Vaihmalan Hovin vastaanotosta 0207661810.

Tilausliikenne Markku Mikkola Lempäälä

Tilausliikenteen varma ja luotettava toimija. Tarvitsitpa taksia, linja-autoa tai erityiskuljetusta missä vain.
www.mikkola.info

Lempäälän taksipalvelu

Laadukkaita taksipalveluita Pirkanmaan alueella 24h. 
www.taksipalvelu.eu